Gæster

Gæster

Basse

La Coc er et helt utroligt lækkert sted, hvor vores hund Basse nyder til fulde at blive passet. Vi har brugt stedet mange gange, og vi vil klart anbefale stedet til andre! Vi kan se på Basse, at han har brugt en masse energi (han sover i tre dage efter et besøg).
Tommy Frandsen, Holstebro

Jensen

Jensen er en kongepuddel, som er kommet hos os siden han var hvalp. Som I kan se på billedet, nyder han sin ferie i fulde drag. Han elsker at komme herud og lege med de andre hunde og at drille os, når vi går i skoven.

Spike og Morris

Spike og Morris ( Shetland sheepdog ) er næsten familie – de kommer her i hvert fald tit! Deres ejere har brugt pensionen i over 20 år, og Spike og Morris er hunde nr. 4 og 5, der kommer hos La Coc. Ejerne boede oprindeligt i Nordjylland, så hver gang de skal ”hjem”, kommer de søde små hundebasser på ferie hos os. Vi har faktisk hørt dem sige, at de ikke rigtigt kan finde ud af, hvem der er gladest, når de er på ferie: os to, eller Spike og Morris. Der bliver tumlet på marken og snuset i skoven til den store guldmedalje. ”Og det er altid glade men trætte hunde, vi får hjem”.